Vraag en Antwoord

Algemeen

Wie is Hellas:

Hellas is de grootste gymnastiekvereniging in Tiel en omstreken. Naast gymmen en turnen voor alle leeftijden van peuters tot 50+, bieden wij ook veel andere sporten, zoals peuterdans, jazz dance, volleybal, badminton, bootcamp, Free running en Body&Mind (yoga).

Hoe groot is Hellas:

Hellas hoort bij één van de grootste verenigingen van Tiel en heeft meer dan 500 leden die minimaal 1 keer per week bij ons komen sporten. Daarnaast organiseren wij elk jaar veel activiteiten met open lessen, rommelmarkt, grote uitvoering, clubkampioenschappen en heel veel wedstrijden.

Hoe kan ik lid worden:

Schrijf je hier in voor één van onze lessen: Inschrijven.

Kan ik gratis een proefles nemen:

Bij ons kun je zelfs wel 2 gratis proeflessen bijwonen. Zo kan je een goede keuze maken of de les wat voor jou of je kind is. Meld je hier aan voor de 2 gratis proeflessen en wij zien je dan graag in één van onze lessen!

Wat is de contributie:

Wij hebben een lage contributie, omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen kan komen sporten bij ons! Bekijk hier onze contributie.

Hoe wordt de contributie geïnd:

Elke maand wordt de contributie in het begin van de maand per automatische incasso van uw rekening afgeschreven.

Waarom betaal ik inschrijfgeld:

Hellas is verplicht om alle leden in te schrijven bij de KNGU, de algemene turnbond, voor elk lid betalen wij hier een bedrag voor. Daarom vragen wij u om inschrijfgeld te betalen, zodat wij u hier kunnen inschrijven. Dit geld is dus niet voor Hellas bedoelt, maar voor de bond.

Hoe kan ik uitschrijven:

Jammer dat u bij ons wilt uitschrijven.

U kunt opzeggen door een brief te sturen naar het contactadres of door een e-mail te sturen naar de ledenadministratie op ledenadministratie@hellastiel.nl. Neem contact op als u niet binnen twee weken een bevestiging van uw opzegging heeft gekregen.

Vermeld bij de opzegging uw naam, adres en de sport die u (of uw kind) beoefent!

Hoe kan ik Hellas en al het nieuws en activiteiten volgen:

Hellas is heel actief op sociale media, zoals Facebook en Instagram, volg ons op:  tgvhellastiel (instagram) en Hellas Tiel (facebook).